Φεστιβάλ Ευεξίας στη Χαλκίδα "Wellness Festival Greece" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Φεστιβάλ Ευεξίας στη Χαλκίδα "Wellness Festival Greece"

Γνωρίστε την Αληθινή Ευεξία στο "Wellness Festival Greece" στη Χαλκίδα!

Το φεστιβάλ που προάγει την ευεξία, την τόνωση και τη χαλάρωση!

Η Χαλκίδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο "Wellness Festival Greece", το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Ιουνίου στο Θεατράκι Κωτσόπουλου από τις 09:30 έως τις 19:00. 

Το φεστιβάλ, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στην Αθήνα, προσφέρει ελεύθερη είσοδο για όλους και σκοπός του είναι η προάσπιση της ευεξίας και της ενεργοποίησης των συστημάτων μέσω ποικίλων πρακτικών.

Πρόγραμμα και Δραστηριότητες:

1. Munay-Ki με την Μαρία Θεοδώρου:  10 μυήσεις που προέρχονται από τους σαμάνους θεραπευτές των  Άνδεων. Μunay σημαίνει Αγάπη και Ki σημαίνει ενέργεια στη γλώσσα των σαμάνων.

2. Αναπνοή με εστίαση στους πνεύμονες με την Ιωάννα Ντάση & Ελβίρα Μασλατζίδη:  Πρακτική Yoga εμπνευσμένη από την Sensit Yoga.

3. Ρεφλεξολογία με τον Πάρη Αντωνίου: Αφύπνιση των αυτοθεραπευτικών ιδιοτήτων του σώματος.

4. Nidra Yoga με handpan με την Ελένη Κωνσταντινίδη & τον Γιώργο Δαμιανό:  Καθαρισμός του προγραμματισμού μέσα από το υποσυνείδητο, μαζί με τους αιθέριους ήχους του Handpan.

5. Θεραπεύοντας τις ρίζες μας με την Φαίδρα Κορμάνου:  Ασκήσεις αυτοΐασης για βελτίωση της ροής και αποδοχής του εαυτού μας.

6. Sound Healing Meditation με την Νικολέττα Χριστογεώργου:  Διαλογισμός με εργαλείο τον ήχο και τις δονήσεις.

7. Μικροβίωμα: ο αόρατος σύμμαχος της ζωής μας με τον Σταύρο Καραγιλάνη.

8.  Mantra Yoga για την εναρμόνιση των ενεργειακών μας κέντρων με την Πένυ Λεβεντού:  Επανασύνδεση με την πηγή ή τον αληθινό εαυτό.

9. Βοτανοθεραπεία με την Κωνσταντίνα Λίτσα:  Γνωριμία με τον κόσμο των βοτάνων με στόχο την αυτοδιαχείριση και προάσπιση της υγείας μας.

10. Dancing with your heart με τον Αλέξη Πατρικουνάκο.  Ένα αυτογνωσιακό μάθημα χορού, με οδηγό την καρδιά και την ελεύθερη κίνηση.

Το "Wellness Festival Greece" προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν, να συμμετάσχουν ενεργά, να τονωθούν, να χαλαρώσουν και να εκφραστούν μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Και σ'αυτό το Φεστιβάλ, θα έχουμε μαζί μας το καλάθι από τoν Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους, για να το γεμίσουμε με ό,τι μπορεί ο καθένας μας.

Παρακαλούμε θερμά για τη δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας ευεξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.facebook.com/wellnessfestival.greece
Τηλέφωνο: 6946239995
6942715327

Σας περιμένουμε όλους στη Χαλκίδα για μια μέρα γεμάτη ευεξία και έμπνευση!

Wellness Festival Greece

Η ομάδα του Φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages