Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδος για τις Εκλογές του Συλλόγου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδος για τις Εκλογές του Συλλόγου

Αγαπητές/οι συναδέλφισσες -οι,

       Η απάντηση της εταιρίας «ΖΕΥΣ»  δικαιώνει τις «Κασσάνδρες». Το λάθος δεν το έκανε κανένα «σύστημα», δεν το έκανε κανένας υπολογιστής, ούτε «ήταν η κακιά στιγμή». Έγινε από αυτούς που είχαν την ευθύνη της πραγματοποίησης των εκλογών με βάση το νομικό πλαίσιο που αυτές διέπονται. Αυτό μας απάντησε η «ΖΕΥΣ», απλά και ξεκάθαρα.

      Από εκεί και πέρα, το κόστος της επανάληψης της εκλογικής διαδικασίας βαραίνει όλους εμάς, το ταμείο του Συλλόγου μας και δε βάζουμε στον «λογαριασμό» τη ζημιά που υπέστη η εικόνα του Συλλόγου μας στην τοπική κοινωνία.

     Επειδή εμείς δεν θα αφήσουμε καμία παράμετρο των εκλογών στο σκοτάδι, θα απαιτήσουμε απαντήσεις για όλα. Τα ερωτήματα παραμένουν :

-         Υπήρχαν συνάδελφοι που δεν έλαβαν το email για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, παρά το γεγονός ότι είναι μόνιμοι;

-         Γιατί έπρεπε οι ίδιοι να μεριμνήσουν και να στείλουν με sms τα στοιχεία τους, προκειμένου να λάβουν το email για την ψηφοφορία; Σε κάποιες περιπτώσεις, ούτε και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πάρουν το email για να ψηφίσουν.

-         Για ποιο λόγο ορισμένοι συνάδελφοι που βρίσκονται σε άδεια, δεν έλαβαν email, εφόσον τους κρατείται κανονικά η συνδρομή τους για το Σύλλογο;

-         Αντιθέτως, γιατί συνάδελφοι αναπληρωτές που δεν είχαν τακτοποιηθεί οικονομικά, έλαβαν email για τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.

-         Κι επειδή το ζήτημα της εκλογικής διαδικασίας είναι για εμάς μείζονος σημασίας, ποιος ήταν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που είχαν κλειδάριθμο για την ηλεκτρονική κάλπη;

-         Τέλος, γιατί δεν κοινοποιήθηκαν στις παρατάξεις τα έστω εσφαλμένα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής κάλπης, ενώ προφανώς και περιέργως είναι γνωστά μόνο στη μία από τις τέσσερις που συμμετέχουν;

     Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές.

     Μόνο μέσα από τη συμμετοχή θα αντιστρέψουμε την εικόνα του Συλλόγου μας που έχει αμαυρωθεί, διεκδικώντας καλύτερες μέρες για τα σχολειά μας, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΔΑΚΕ/ΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ XΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages