Τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας

Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, το πρωί στο Ευπάλιο Φωκίδας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος του Σώματος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Σωτήριος Νικολακόπουλος.
 
Το νέο κτήριο που μεταστεγάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, αποτελεί παραχώρηση του Δήμου Δωρίδας, στου οποίου την κυριότητα είχε περιέλθει μετά από παραχώρηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μετά την παραλαβή του κτηρίου, έγιναν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Τεχνικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και αφού διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες της Αστυνομικής Υπηρεσίας, ξεκίνησε την λειτουργία του, στις 24 Μαΐου του 2024.

Κατά την τελετή των εγκαινίων, στον καθιερωμένο αγιασμό χοροστάτησε ο Πανασιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Αυγουστίνος Σύρρος.
Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τοπάλης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην τελετή των εγκαινίων. 
 « Είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι αγωνιζόμαστε καθημερινά για να εφαρμόσουμε πολιτικές και να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι οι αστυνομικοί, τα παιδιά σας, είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και μαζί με εσάς, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, να καταπολεμήσουμε μια σειρά από παθογένειες, κοινωνικά φαινόμενα που όλο και πληθαίνουν και πολλαπλασιάζουν την ανασφάλεια και το φόβο στην κοινωνία μας», σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος και στη συνέχεια εξήρε τον ρόλο των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χρυσοχοϊδη.
Ομιλίες πραγματοποίησαν επίσης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Νομού Φωκίδας, Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Φωκίδας, Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δωρίδας, Δημήτριος Γιαννόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Σωτήριος Νικολακόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Δωρίδας, Γεώργιος Καπεντζώνης.
Στα εγκαίνια παρέστησαν ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Ανδρέα Τσαπικούνη, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κακούσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Επιτελικού Σχεδιασμού/Διεύθυνση Δημοσιονομικής Διαχείρισης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Πλατιάς, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και Ενώσεων Νομού Φωκίδας, Αξιωματικοί Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Σώματος, Περιφερειακοί, νυν και πρώην Δημοτικοί σύμβουλοι, πολίτες, απόστρατοι αστυνομικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας και όμορων Νομών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, για την αρωγή τους στην υλοποίηση μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα, στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, την οποία παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Φωκίδας, Γεώργιος Δελμούζος και στον Δήμο Δωρίδας, την οποία παρέλαβε ο Δήμαρχος Δημήτριος Γιαννόπουλος.
Μετά την κοπή της καθιερωμένης κορδέλας των εγκαινίων, ακολούθησε ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου και λιτή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο αυτού.
Το κτήριο που μεταστεγάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, εξασφαλίζει στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος ιδανικές συνθήκες εργασίας, προκειμένου να επιτελέσει την αποστολή του, να διασφαλίσει το πολυτιμότερο αγαθό, το αγαθό της ασφάλειας, στους πολίτες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages