Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Τ’ αλωνάκι» η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Τ’ αλωνάκι» η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Τ’ αλωνάκι» η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Την τριήμερη εκδήλωση «Χτύπα καρδιά μου στον ρυθμό, χόρεψε και τραγούδα» διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελληνικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’αλωνάκι» και χθες, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη, την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογυιού και την Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ληλαντίων Ευαγγελία Παλαιολόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τα μέλη του Συλλόγου, για την εξαιρετική παράσταση. «Ότι και να πούμε είναι λίγο, καθώς μιλάνε τα μέλη σας, αλλά μιλάει και ο κόσμος που κάθε φορά κατακλύζει το θέατρο. 

Σας ευχαριστούμε θερμά, γιατί όλο το Αλωνάκι μαζί είναι πυρήνας και όπως είναι η οικογένεια για την ελληνική κοινωνία, έτσι και εσείς είστε η μεγαλύτερη, η πολυπληθέστερη οικογένεια του Δήμου Χαλκιδέων, που μας ταξιδεύει συνεχώς στον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση.», ανέφερε στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages