Στα Ψαχνά ο Θανάσης Ζεμπίλης για τα εγκαίνια του ταρτάν - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στα Ψαχνά ο Θανάσης Ζεμπίλης για τα εγκαίνια του ταρτάν

Στα Ψαχνά ο Θανάσης Ζεμπίλης για τα εγκαίνια του ταρτάν
Ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης μετέβη χθες το απόγευμα στα Ψαχνά για τα εγκαίνια του ταρτάν του δημοτικού σταδίου Ψαχνών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. 
Η κατασκευή του τάπητα στίβου του δημοτικού σταδίου Ψαχνών, που εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά και την χρυσή Ολυμπιονίκη στίβου Φανή Χαλκιά, κόστισε 980.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 600.000 ευρώ προήλθαν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα υπόλοιπα από ιδίους πόρους του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. 
Ο κ. Ζεμπίλης στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού συγχάρηκε τον δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση επανήλθαν στη μνήμη μου οι στιγμές όταν ως δήμαρχος παρέδιδα το ταρτάν πολλαπλών διαδρομών στο στάδιο Χαλκίδας, για το οποίο με είχε βοηθήσει ο θρυλικός κόουτς και πρώην υφυπουργός αθλητισμού, ο αείμνηστος Γιάννης Ιωαννίδης.
 Σας διαβεβαιώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν δήμαρχο, που αγωνίστηκε και κόπιασε για το έργο, από το να παραδίδει στη νέα γενιά του τόπου του μια τόσο σημαντική αθλητική υποδομή. 
Ιδιαίτερα που αφορά τον στίβο, τον βασιλιά των σπορ! Εύχομαι αυτό το ταρτάν να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, να δώσει πανελλήνια ρεκόρ, και κάθε μέρα να είναι γεμάτο από παιδιά και αθλητές, που θα δοκιμάζονται και θα εξερευνούν τα προσόντα τους, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages