Basketball Camps στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Νίκο Οικονόμου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Basketball Camps στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Νίκο Οικονόμου

Για 4η συνεχή χρονιά
Basketball Camps στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Νίκο Οικονόμου

Basketball Camps για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, διοργανώνει και φέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή Νίκο Οικονόμου.
 
Η επιτυχημένη διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερα από 600 παιδιά και θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά. Στόχος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και η γνωριμία τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
 
Αυτή την αποστολή αναλαμβάνει ξανά ο Νίκος Οικονόμου και το τεχνικό του team, στο οποίο συμμετέχουν προπονητές και γυμναστές της περιοχής με παιδαγωγική ικανότητα. Για άλλη μια χρονιά, θα μάθουν στα παιδιά βασικές τεχνικές του Basket. Παράλληλα, θα τα φέρουν σε επαφή με καταξιωμένους αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα camps.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα γήπεδα, τα οποία παραχωρούν οι συνεργαζόμενοι Δήμοι, στις εξής ημερομηνίες:

1/7-6/7 Άμφισσα 
(Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας)

8/7-13/7 Λαμία 
(Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας “Χαλκιοπούλειο”)

 15/7-20/7 Θήβα //πρωινό τμήμα 
(Κλειστό Γυμναστήριο "Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος") 

15/7-20/7 Λιβαδειά //απογευματινό τμήμα
(Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Λιβαδειάς)

 22/7-27/7 Καρπενήσι 
(Δημοτικό Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Καρπενησίου)

29/7-3/8 Χαλκίδα 
(Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”)
Ώρες διεξαγωγής:
9:30-13:30 (πρωϊνό τμήμα)
17:00-21:00 (απογευματινό τμήμα)
 
Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των παιδιών (ηλικίας 6-16 ετών) είναι δωρεάν και κάθε παιδί θα πάρει ως δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Κατά την διάρκεια των camps θα μοιράζεται στα παιδιά κολατσιό, χυμός και νερό.

Τα Basketball Camps διοργανώνονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμους Λαμιέων, Χαλκιδέων, Δελφών, Λεβαδέων, Θηβαίων, Καρπενησίου και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Βασικοί χορηγοί: “Europa Aluminium Systems”, “Intertrade Hellas”, “Ζύμη Ψαχνών”, “Ηλιακοί θερμοσίφωνες solar flame - Παπαεμμανουήλ ΑΕΒΕ”, “ΑΥΡΑ”.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις συμμετοχής:
https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia-2024/
Τηλ. Επικοινωνίας: 2221352602.

Ανακοινώνοντας την διεξαγωγή των Basketball Camps, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ξεκινήσαμε αυτήν τη διοργάνωση το 2021 για να επιστρέψουν τα παιδιά μας στα γήπεδα, μετά την καραντίνα. Βασικός μας σύμμαχος ήταν ο Νίκος Οικονόμου, ένας αθλητής με αξιοζήλευτη καριέρα και ένας έμπειρος πλέον προπονητής! Αγκαλιάστηκε η διοργάνωση από γονείς και παιδιά, καθιερώθηκε και συνεχίζουμε για 4η χρονιά!

Καταφέρνουμε κάθε χρόνο να φέρουμε περισσότερα από 600 παιδιά στα Basketball Camps και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Ξεκινάμε και πάλι για να γεμίσουμε τα κλειστά γήπεδα μπάσκετ όλης της Στερεάς Ελλάδας με παιδιά, που θα χαρούν το παιχνίδι και θα μυηθούν στις αξίες του Αθλητισμού».
 
Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς δήλωσε: «Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο θεσμός πλέον των basketball camp's στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι γεγονός. Υπό την καθοδήγηση του φίλου  Νίκου Οικονόμου και των  έμπειρων προπονητών, που  πλαισιώνουν το τεχνικό του team, πάνω από 600 παιδιά θα μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και όχι μόνο!  Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο, τους κατά τόπους προπονητές, τους γυμναστές ,τους Δημάρχους και φυσικά όλους  τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους. Από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!»
 
Ο προπονητής Νίκος Οικονόμου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για 4η συνεχόμενη χρονιά θα βρισκόμαστε με την προπονητική μου ομάδα στις όμορφες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας για να μάθουμε Μπάσκετ στα παιδιά. Ο ενθουσιασμός τους και η αγάπη τους για το Μπάσκετ, γεμίζει κάθε γήπεδο σε κάθε περιοχή που βρισκόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια, με την διοργάνωση του "Μπάσκετ στην Περιφέρεια" και είναι ότι πιο αισιόδοξο για τον αθλητισμό, να βλέπεις τα παιδιά να γεμίζουν τα γήπεδα και να θέλουν τόσο πολύ να μας γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν το Μπάσκετ με το πρόγραμμα που σχεδιάζουμε για αυτά. 

»Θα βρεθούμε από μία εβδομάδα σε κάθε περιοχή με πρωινό και απογευματινό τμήμα, ώστε να δείξουμε τεχνικές Μπάσκετ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, που θα τα βοηθήσουν να συνεχίσουν το Μπάσκετ στις ομάδες της περιοχής τους, και αυτό -για την ομάδα μου και εμένα- είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δυναμώσουμε το Μπάσκετ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανού με αυτή την πρωτοβουλία, βρίσκει αντίκρισμα κάθε χρόνο. Θα περιμένουμε με χαρά τα παιδιά της Στερεάς Ελλάδας για 4η χρονιά σε αυτή την μοναδική διοργάνωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages