Εξελίξεις στην διαδικασία καταβολής της Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου 2020 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξελίξεις στην διαδικασία καταβολής της Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου 2020

Εξελίξεις στην διαδικασία καταβολής της Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου 2020».

Μετά την ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Καζάνη με αριθμό πρωτοκόλλου 5007/03.06.2024 σχετικά με τις καθυστερήσεις στη διαδικασία καταβολής της Στεγαστικής Συνδρομής στους πληγέντες από την κακοκαιρία Θάλεια, νέα Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε σχετικά με την διαδικασία καταβολής της Συνδρομής. Σύμφωνα με την 49712/ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/Α321/20-06-2024, δίδεται νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμπλήρωση των ήδη υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων για έκδοση Άδειας Επισκευής, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως την 31/12/2024.

 Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει ότι το συνεχές ενδιαφέρον και οι στοχευμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις δύνανται να έχουν αποτέλεσμα και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages