Θρίαμβος του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς στο 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θρίαμβος του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς στο 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading.

Θρίαμβος του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς στο 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading.

Το Σάββατο 22/6/2024, το Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων φιλοξένησε το 8ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading, ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς!
Η παρουσία περίπου 3.000 χιλιάδων αθλητών και αθλητριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πλήθους κόσμου στις εξέδρες έκανε το γεγονός ακόμα πιο ξεχωριστό και εντυπωσιακό.
Οι αθλητές απέδειξαν ότι το cheerleading δεν είναι απλώς ένα άθλημα. Είναι πάθος, ενέργεια, αφοσίωση και συνεργασία. Είναι ο συγχρονισμός, η ακρίβεια, η δύναμη και η χάρη που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι μαγικό. Είναι η αρμονία μεταξύ αθλητών και αθλητριών που συνυπάρχουν σε κάθε κίνηση, σε κάθε άλμα, σε κάθε ενθουσιώδη κραυγή. Οι cheerleaders μαθαίνουν να δουλεύουν μαζί, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να στηρίζονται ο ένας στον άλλον. Αναπτύσσουν δεξιότητες που δεν είναι μόνο φυσικές, αλλά και ψυχικές: ηγεσία, υπομονή, επιμονή και, πάνω απ' όλα, ομαδικό πνεύμα.
Οι ομάδες του Ομίλου μας  κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, γεμίζοντας μας περηφάνια και ενθουσιασμό. Ο κάθε αθλητής μας είχε τη δική του μοναδική θέση και συνέβαλε στη δημιουργία ενός μεγάλου και δυναμικού συνόλου. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις:
Primary Cheer Coed: 1η θέση
Youth Cheer Coed: 1η θέση( Πρόκριση για το Ευρωπαϊκό 2025)
Junior Cheer Coed: 2η θέση (Πρόκριση για το Ευρωπαϊκό 2025)
Youth Cheer All Girls :4η θέση
Junior Cheer All Girls : 5η θέση
Primary Cheer All Girls: 6η θέση
Το Δ.Σ. συγχαίρει τις προπονήτριες ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΕΓΚΑ, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες:  ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΖΩΗ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΖΥΛΥΦΤΑΡΙ ΝΕΦΕΛΗ, ΚΑΠΑΡΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΚΑΡΟΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΙΒΙΑΝ, ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΑΛΙΚΗ, ΜΠΑΛΑΓΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΤΕΛΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΤΙΣΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΝΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΥΑΚΙΝΘΗ, ΣΕΚΣΕΝΙ ΓΙΟΛΑ, ΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΣΠΑΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙ, ΣΠΑΡΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΣΤΑΜΠΟΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΑΖΕΔΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ,ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΓΑΖΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΓΚΑΝΑΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΥΡΕΝΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΨΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΝΟΥΣΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΠΙΤΟΥΤΣΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΜΠΟΥΤΣΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΣΤΑΦΛΙΩΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΤΣΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΤΣΙΡΕΠΑ ΑΝΘΙΑ, ΤΣΩΝΗ ΘΕΟΠΙΣΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΙΡΗ.
Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις αποδεικνύουν τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις ομάδες Youth Cheer Coed και Junior Cheer Coed για την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading του 2025 στη Σλοβενία!!!
Η ομάδα του Ομίλου μας που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 στο Oslofjord της Νορβηγίας, απέδειξε ότι είναι έτοιμη να συναρπάσει και το Ευρωπαϊκό αθλητικό κοινό!!!
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Γιάννης Βρούτσης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ενθουσιάστηκε με τις επιδόσεις των αθλητών και μίλησε για την εξέλιξη του cheerleading ως το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών, οι οποίοι παραβρέθηκαν στους αγώνες και με την παρουσία τους εμψύχωσαν και ενθάρρυναν τους αθλητές μας. Την αποστολή  συνόδευσε από το Δ.Σ. ο γενικός αρχηγός του ομίλου και έφορος του τμήματος Γιάννης Μίγας και η Β΄ γραμματέας Ιωάννα Ρεντίφη.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία! Είμαστε περήφανοι για τις ομάδες μας και ανυπομονούμε για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

Με εκτίμηση

                       Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                             Η Γ.Γραμματέας
Χρήστος Πολατσίδης               Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages