25 χρόνια Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

25 χρόνια Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας

25 χρόνια προσφοράς 
γιόρτασε ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδα την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στο εστιατόριο MAREA του ξενοδοχείου Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας . 
Ο πρόεδρος Μηλίδης Κωνσταντίνος έκανε μια ιστορική αναδρομή έργου και προσφοράς του ομίλου ,ενώ στη  διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν για τη διαχρονική παρουσία και προσφορά τους στον όμιλο οι ροταριανοί : Μηλίδης Κωνσταντίνος , Μπεχράκης Στέφανος, Ρούσσος Κωνσταντίνος και Χριστοφόρου Χριστόφορος . 
Ακόμα τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον όμιλο της Χαλκίδας έλαβε και ο πρώην Διοικητής  της περιφέρειας Βλασιάδης Ιωάννης . 
Στην αλλαγή ηγεσίας που ακολούθησε νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χαλκίδας ανέλαβε ο Αντώνης Ζαούρης που έθεσε και τους στόχους για τη νέα ροταριανή χρονιά.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην διοικητές της περιφέρειας κ. Ιωάννης Βλασιάδης και κ. Ιωάννης Ηλιάκης , η βοηθός διοικητή 24-25 κα. Τζένη Μιχαλοπούλου , οι πρόεδροι των Ροταριανών  ομίλων Κηφισιάς  και Πειραιά κ. Στέλιος Ραγκούσης και κ. Θωμάς Τάσσιος και εκπρόσωποι πολλών άλλων ροταριανών ομίλων ( Χαλανδρίου , Νέας Μάκρης , Πολιτείας , Σαλαμίνας κ.α) 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επιχειρηματίες της πόλης και πολλοί ροταριανοί και  φίλοι του ομίλου .

Αγαπητοί  φίλοι
 Ο όμιλος μας φέτος  κλείνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του .
 Στην διαδρομή του αυτή, ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ανθρωπιστικό έργο στην τοπική κοινωνία αλλα και έχει θεμελιώσει δυνατές σχέσεις Ροταριανής συναδέλφωσης και φιλίας μεταξύ των μελών του .
Σας καλούμε λοιπόν για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μας, σε μια πανηγυρική συνεστίαση, μαζί με την Αλλαγή Ηγεσίας του ομίλου μας , την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:00 μμ στο MAREA Restaurant του ξενοδοχείου Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας (Ελ.Βενιζέλου 2) 


                              Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα 

ο Προεδρος 2023-2024                                                ο Πρόεδρος 2024-2025 
 Κωνσταντίνος Μηλίδης                                                       Αντώνης Ζαούρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages