Η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια παρουσίας της Δημοτικής Χορωδίας Σπάτων-Αρτέμιδος, - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια παρουσίας της Δημοτικής Χορωδίας Σπάτων-Αρτέμιδος,

 Την παράσταση «έκλεψε» η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια παρουσίας της Δημοτικής Χορωδίας Σπάτων-Αρτέμιδος, το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου.

Στο διήμερο χορωδιακό φεστιβάλ, συμμετείχαν συνολικά 10 Χορωδίες, οι οποίες συνέθεσαν μια μουσική πολυχρωμία και προσέφεραν μια γεμάτη μουσική εμπειρία στο κοινό.

Η Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας εμφανίστηκε κατά την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων πλαισιωμένη από το νεοσύστατο φωνητικό σύνολο “Pháos” και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το πολυπληθές ακροατήριο.

Το ρεπερτόριο της Χορωδίας διακρίνεται για την πρωτοτυπία και την καινοτομία του. 

Σε αυτή την εμφάνιση την παράσταση «έκλεψε» η απόδοση τραγουδιών από την ταινία κινουμένων σχεδιών “Lion King”, μετατρέποντας το Πνευματικό Κέντρο Σπάτων «Χρήστος Μπέκας», σε σκηνή Musical.

Τα σολιστικά μέρη απόδωσαν οι: Κατερίνα Οικονομίδη, Μαίρη Γλωσσιώτη, Κατερίνα Σωτήρχου και Σπύρος Γεωργιάδης.

Τη διεύθυνση της Χορωδίας είχε ο Αναστάσιος Φριτζέλας & στο πιάνο συνόδευσε ο Αλέξανδρος Φαρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages