Στο Ηράκλειο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ, με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο Ηράκλειο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ, με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου

Στο Ηράκλειο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ, με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου

Η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου. Στο νησί καταφθάνουν ήδη μέλη της επιμελητηριακής κοινότητας, επιχειρηματίες, επιστήμονες, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στις εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίασης, αλλά και στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 
Οι εργασίες της ΚΕΕΕ θα λάβουν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, εκκινώντας από το καλωσόρισμα του προέδρου του  Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Εμμανουήλ Αλιφιεράκη. Οι θεματικές προς συζήτηση αφορούν τόσο τις προοπτικές ανάπτυξης της Κρήτης όσο και συνολικά το ευρωπαϊκό τοπίο, όπως διαμορφώνεται μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, αλλά και την οικονομική τροχιά της χώρας μας. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 29 Ιουνίου, θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελλάκη Επιμελητηρίου Ηρακλείου) καθώς και η κοινή συνέντευξη τύπου προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννη Μασούτη, και Επιμελητηρίου Ηρακλείου,  Εμμανουήλ Αλιφιεράκη.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω: 

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

18.00–18.30: Προσέλευση.
18.30–20.30: Διευρυμένη συνεδρίαση Διοικητικής Επιτροπής ΚΕΕ.
Καλωσόρισμα Προέδρων Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη, και Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη.
Εισαγωγική τοποθέτηση Προέδρου Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, κ. Ιωάννη Μασούτη, με θέμα: «Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή οικονομία και οι νέες κατευθύνσεις του Ευρωκοινοβουλίου για τις επιχειρήσεις – Ποιες ευρωπαϊκές περιφέρειες θα ενισχυθούν – Το ευρωπαϊκό νησιωτικό σύμπλεγμα και η Κρήτη».
Εισαγωγική τοποθέτηση Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη, με θέμα: «Προοπτικές οικονομίας και ανάπτυξης της Κρήτης: Τουρισμός - Παραγωγή - Μεταφορές». 
«13 χρόνια λειτουργίας ΓΕΜΗ - Επόμενα Κοινά Βήματα»: εισηγητής κ. Παύλος Ραβάνης, Β’ Αντιπρόεδρος ΚΕΕΕ - Πρόεδρος ΒΕΑ.
Παρουσίαση έρευνας στην Περιφέρεια Κρήτης για την εξέταση των προκλήσεων και των τάσεων της αγοράς εργασίας από το Διευθυντή Ερευνών της ΠΑΛΜΟΣ ΑΝΑΛΥΣΙΣ, κ. Πασχάλη Αλέξανδρο Τεμεκενίδη.
Χαιρετισμοί Επισήμων.
Χαιρετισμοί εκπροσώπων Κυβέρνησης και Πολιτικών Κομμάτων.
Χαιρετισμοί Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημάρχου Ηρακλείου και λοιπών εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τοποθετήσεις Προέδρων και Εκπροσώπων Επιμελητηρίων και λοιπών Φορέων.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

10.00–13.30: Κεντρική εκδήλωση εορτασμού 100 χρόνων Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελλάκη Επιμελητηρίου Ηρακλείου).

13.30–14.00: Κοινή συνέντευξη τύπου Προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, και Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages