«Ανοίγουμε νέο δρόμο για την κοινωνία», το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Ανοίγουμε νέο δρόμο για την κοινωνία», το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και στη Χαλκίδα

«Ανοίγουμε νέο δρόμο για την κοινωνία», το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και στη Χαλκίδα
Με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και δύο υποψήφιους Ευρωβουλευτές, τον καθ. Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ Γιάννη Καλομενίδη και τον γνωστό για τους αγώνες του στην ΛΑΡΚΟ Τάκη Καραμέρη, έγινε την Πέμπτη 23 Μαϊου, η προγραμματισμένη περιοδεία της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην αγορά της Χαλκίδας.
Ένα πολυπληθές κλιμάκιο, στο οποίο συμμετείχαν οι Βαγγέλης Αποστόλου, Τάσος Πρατσόλης, Σταμάτης Βαρδαρός και μέλη της τοπικής οργάνωσης, μοίρασε, μαζί με τα προεκλογικά φυλλάδια, και το αισιόδοξο μήνυμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ότι, ψηφίζοντας ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις 9 Ιούνη, μπορούμε να αποδοκιμάσουμε την κυβέρνηση ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα νέο δρόμο για την κοινωνία. 
Η περιοδεία έκλεισε σε καφετέρια της παραλίας, όπου φίλοι και μέλη της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συμμετείχαν σε ανοιχτή συζήτηση.
Την διαπίστωση ότι η Ελλάδα είναι σήμερα μπλοκαρισμένη σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσθέτοντας ότι η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει έναν ιστορικό ρόλο: να θέσει την πολιτική ατζέντα που μπορεί να ξεμπλοκάρει την κοινωνία, ανοίγοντας τη συζήτηση πάνω σε ζητήματα-ταμπού όπως οι εξοπλισμοί και το φορολογικό.
Ο Γιάννης Καλομενίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας στη χώρα μας: οι κρατικές δαπάνες είναι λιγοστές, πληρώνουμε πολλά από την τσέπη μας, και είμαστε οι δεύτεροι, μετά την Εσθονία, σε ΜΗ καλυπτόμενες ανάγκες υγείας. «Θέλουμε ένα δημόσιο ΕΣΥ που να εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, και να περιλαμβάνει περισσότερους τομείς φροντίδας. Χρειάζονται μαζικές προσλήψεις», είπε, τονίζοντας τη διαπίστωση ότι η κλιματική κρίση είναι ταυτόχρονα κρίση υγειονομική, και οι ανάγκες υγείας θα πολλαπλασιαστούν.   
Στους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στην ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αναφέρθηκε ο Τάκης Καραμέρης, επισημαίνοντας το παράλογο των ισχυρισμών της κυβέρνησης ότι δεν μπορεί να … σπαταλά λεφτά στην ΛΑΡΚΟ. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages