Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Χαλκίδα

Με ομιλητή τον πρώην βουλευτή και Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, έγινε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου η πρώτη Ανοιχτή Συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Χαλκίδα.
Στην ομιλία του ο Γιώργος Σταθάκης είπε μεταξύ άλλων ότι η Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς και όσοι τάσσονται στο πλευρό της επικεντρώνονται στην οργάνωση της βάσης και την προετοιμασία του προγραμματικού λόγου με στόχο της ευρωεκλογές, και στην εδραίωση του νέου κόμματος που θα προκύψει από τις διεργασίας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
Επίσης τόνισε ότι βασικός αντίπαλος είναι η Νέα Δημοκρατία και αναφέρθηκε στις καταστροφικές για την κοινωνία πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
Την εισαγωγική ομιλία του Γιώργου Σταθάκη ακολούθησαν ερωτήσεις και παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες.
Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομες απαντήσεις και τοποθετήσεις από τον Γιώργο Σταθάκη, τους πρώην Υπουργούς Δημήτρη Βίτσα και Βαγγέλη Αποστόλου και τον πρώην βουλευτή Τάσο Πρατσόλη.
Η συγκέντρωση, μία από τις 80 ανοικτές εκδηλώσεις της Νέας Αριστεράς σε όλη την Ελλάδα, έγινε δύο βδομάδες μετά την περιοδεία κλιμακίου της Νέας Αριστεράς με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages