Μην φοβάσαι να μιλήσεις, από τη συγγραφέα- εικονογράφο κ. Χρύστα Δημαρέλου στο 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μην φοβάσαι να μιλήσεις, από τη συγγραφέα- εικονογράφο κ. Χρύστα Δημαρέλου στο 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας

Τη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας σε συνεργασία με το 1ο, 6ο και 8ο νηπιαγωγείο Χαλκίδας πραγματοποίησαν στη Δημοτικού αίθουσα, Αβάντων 50, την παρουσίαση παραμυθιού : Μην φοβάσαι να μιλήσεις, από τη συγγραφέα- εικονογράφο κ. Χρύστα Δημαρέλου συνεπικουρούμενη από τη Δεληβοριά- Δημαρέλου Χριστίνα Αλίκη λογοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό εκπ συστ. ψυχοθεραπεύτρια.

Εκπαιδευτικοί και γονείς παρακολούθησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αυτό της παιδικής κακοποίησης , και κατ’ επέκταση της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, και τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσεγγίσουν τα παιδιά, ώστε να τους μιλήσουν για αυτό, ή να γνωρίζουν ποια σημάδια εμφανίζονται στη συμπεριφορά ενός παιδιού εάν έχει υποστεί κάτι τέτοιο.

Ευχαριστούμε τη κ. Χρύστα Δεληβοριά και τη Δημαρέλου Δεληβοριά Χριστίνα Αλίκη για την όμορφη παρουσίαση, το Δήμο Χαλκιδέων για την παραχώρηση της Αίθουσας, τα νηπιαγωγεία για τη συνεργασία και το κοινό που μας υποστήριξε στη δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages