Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξένησε επιτυχημένη διημερίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξένησε επιτυχημένη διημερίδα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξένησε επιτυχημένη διημερίδα με την υποστήριξη της Περιφέρειας

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξένησε με επιτυχία ένα διήμερο Workshop στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2023, ενισχύοντας την καινοτομία και την πρόοδο στην περιοχή. Είναι το πρώτο Workshop στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Η2020 VALORADA: «Validated Local Risk Actionable Data for Adaptation» που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το αναξιοποίητο δυναμικό των υπαρχόντων δεδομένων για την αποτελεσματική προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Με την πολύτιμη υποστήριξη του Περιφερειάρχη κου Φάνη Σπανού και την ενεργό συμμετοχή του αξιότιμου Αντιπεριφερειάρχη κου Γεώργιου Κελαϊδίτη, η εκδήλωση αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στις συλλογικές προσπάθειες προς την κατεύθυνση της κλιματικής προσαρμογής.
Στην διημερίδα δευτερολόγησε ο κ. Ευάγγελος Βερονικιάτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TERRA SPATIUM S.A, τονίζοντας πως η επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος  απαιτεί συνολική και συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Το Workshop χρησίμευσε ως δυναμική πλατφόρμα για διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών και των εμπειρογνωμόνων του κλάδου, για τον εντοπισμό των κλιματικών κινδύνων της περιοχής, την επιλογή βασικών δεικτών για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, οικοδομώντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε οξυδερκείς συζητήσεις, ανταλλάσσοντας ιδέες και ρεαλιστικές ερμηνείες για την αντιμετώπιση των πολύπλευρων προκλήσεων της περιοχής.

Η ενεργός συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη αποδεικνύει τη δέσμευση της διοίκησης για ενδυνάμωση πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην αναβάθμιση του κοινωνικοοικονομικού τοπίου της Στερεάς Ελλάδας. Η παρουσία τους υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής δράσης και της εταιρικής σχέσης για την προώθηση θετικών αλλαγών.

Η εταιρεία Terra Spatium εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εμπλεκόμενους φορείς και τον Περιφερειάρχη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή πληροφορίες, επικοινωνήστε με

Στοιχεία επικοινωνίας:
TERRA SPATIUM S.A
Ι. ΜΕΤΑΞΑ 90, ΚΑΡΕΛΛΑΣ, ΚΟΡΩΠΙ 19441
210 67 48 540-547
info@terraspatium.gr
www.terraspatium.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages