Σωκράτης Σκλιάς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ" και τον Γιώργο Σπύρου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σωκράτης Σκλιάς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ" και τον Γιώργο Σπύρου

 Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας

 Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ευβοίας 

 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων 2007 – 2014 (Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος θεμάτων : Δημοτικής Αστυνομίας, Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Λαϊκών Αγορών, Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής) 

 Μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΑΠΠΕΧ, 2020 – σήμερα. 

Φίλες και Φίλοι, 
Η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, η ζεστασιά και η αναγνώριση που εισέπραξα από εσάς όλα αυτά τα χρόνια αλλά και η αστείρευτη πάντοτε θέληση μου να είμαι ένας ενεργός πολίτης του τόπου, με ώθησαν να συμπορευτώ στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με τον Γιώργο Σπύρου. 
Να σταθώ πλάι του, με πίστη στις ιδέες του για μια νέα Χαλκίδα. Με πίστη στην ομάδα που ηγείται, τον Συνδυασμό ΄΄ΑΜΕΣΑ΄΄.   

Πρόθεση μου να προσφέρω στην πόλη μας, αυτό ακριβώς που έχω μάθει στην ζωή μου, αυτό ακριβώς που έχω κάνει έως σήμερα. 

Να καταβάλω κάθε προσωπική προσπάθεια για να προσφέρω ωφέλιμο έργο για όλους εσάς και για τον Δήμο μας. Να εργαστώ με ήθος, με συνέπεια και με εντιμότητα. 
 
Σκοπός της υποψηφιότητάς μου, είναι να είμαι σταθερά δίπλα σε κάθε πολίτη της  κοινωνίας του Δήμου, να σκύβω με κάθε συνέπεια στην καθημερινότητα του και να συμβάλλω συλλογικά μέσα από την πλούσια εμπειρία μου, στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας. Στη δημιουργία της Χαλκίδας που μας αξίζει. Της Χαλκίδας της προόδου και του εκσυγχρονισμού.   

Φίλες και Φίλοι, 
Έχω την Τιμή να καλέσω όλες και όλους εσάς, να αξιολογήσετε, την κατάθεση του έργου μου όλα αυτά τα χρόνια και την θέληση μου να προσφέρω με ζήλο ακόμη περισσότερα στον τόπο μας, στον Δήμο μας. 

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια Φίλες και Φίλοι που θα στηρίζεται στην  εμπειρία, στην ικανότητα, στο στοχευμένο επιχειρησιακό σχέδιο. Με ένα όραμα απλό. Να αξιοποιήσουμε ΄΄ ΑΜΕΣΑ ΄΄ τα μοναδικά στον κόσμο συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, όπως μας τα παρέδωσε η φύση και η ιστορία. Να τα αξιοποιήσουμε ΄΄ ΑΜΕΣΑ ΄΄ και να αναδείξουμε τον τόπο μας και την μοναδικότητα της ταυτότητας του. Να φτιάξουμε τη Χαλκίδα της νέας εποχής. 

Τη Χαλκίδα του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού.    

Με κάθε εκτίμηση
Σωκράτης Σκλιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages