Ανοιχτή επιστολή της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», Έλενας Βάκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανοιχτή επιστολή της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», Έλενας Βάκα

Το 2019 ξεκινήσαμε το ταξίδι της αλλαγής. Με ειλικρίνεια, εντιμότητα και ανθρωπιά. 
Υλοποιούμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα στην ιστορία του Δήμου Χαλκιδέων. Πετύχαμε πάνω από 55.000.000 ευρώ χρηματοδοτήσεις. Επενδύοντας στο μέλλον, με 3.000.000 χρηματοδότηση για εφαρμογές έξυπνης πόλης. Με έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Με μεγάλα έργα υποδομής. Δημοτική Αγορά, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Ανάπλαση Λεωφόρου Βενιζέλου, 26ο Δημοτικό σχολείο, έργα για Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Με παρεμβάσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους. Γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κλειστά Γυμναστήρια. Με καινούριες πλατείες, καινούριους δρόμους, πάνω από 130 χιλιόμετρα, 33 καινούριες παιδικές χαρές, έργα σε όλα τα σχολεία. 
Διαχειριστήκαμε κρίσεις. Στην πρώτη γραμμή στον κορονοϊό, δίπλα σε κάθε δημότη. Στην πρώτη γραμμή στις πλημμύρες του 2020.
Πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Με 150 συσσίτια καθημερινά, με 160 οικογένειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με Βοήθεια στο Σπίτι σε 240 συνανθρώπους, με το Πρόγραμμα ΚΑΛΥΨΗ για στέγη σε νέους, με το Πρόγραμμα Στέγαση και Εργασία για άστεγους, με επέκταση των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, με τη δημιουργία γραφείου ΑμεΑ. 
Πάντα δίπλα στους εργαζόμενους. Με έναν καινούριο στόλο 28 μηχανημάτων και οχημάτων. Μαζί τους σε όλες τις μάχες για τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Φροντίζοντας τα αδέσποτα. Με επέκταση και εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Καταφυγίου. Με την πρόσληψη κτηνιάτρου.
Συνεχίζουμε, με τον ίδιο δυναμισμό, το ίδιο πάθος, για έναν καλύτερο Δήμο Χαλκιδέων. 
Αναπλάσεις παραλιακών μετώπων και κοινόχρηστων χώρων. Ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων. Πρότυπο Περιβαλλοντικό Πάρκο. Ανακατασκευή και αξιοποίηση αποθήκης του ΟΣΕ. Κλειστό Κολυμβητήριο.  Καινούργια γήπεδα. Καινούργια σχολεία. Δομές πρόνοιας. Πράσινο. Καθαριότητα. Πεζοδρόμια. Προσβασιμότητα.
Μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί συνεχίζουμε. 
Εσείς έχετε τη δύναμη, εμείς το όραμα και τον τρόπο.
Την 8η Οκτωβρίου σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί. Να συνεχίσουμε δυνατά. Να συνεχίσουμε για τον Δήμο μας.

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/ 
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/ 
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/# 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages