Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων

Στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της.
Η Έλενα Βάκα συνάντησε τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων , στη Καθαριότητα, στο Εργοτάξιο, τους Οικονομικούς, Διοικητικούς, Τεχνικούς, Προγραμματισμού, Πρασίνου, Πολεοδομίας, ΔΕΥΑΧ, ΔΟΠΠΑΧ, ΔΟΑΠΠΕΧ, ΔΑΕΕΠΕΧ, Σχολικές Επιτροπές, Κ.Ε.Π..
Η Έλενα Βάκα συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε γιατί σε δύσκολες καταστάσεις στάθηκαν στο ύψος ων περιστάσεων: «Σήμερα κλείνει η προεκλογική περίοδος. Με τον καλύτερο τρόπο, συναντώντας την μεγάλη οικογένειά μου, τους εργαζόμενους στο Δήμο Χαλκιδέων. Όλους αυτούς που πάρα τις δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε, κορονοϊός, πλημμύρες, φωτιές, ενεργειακή κρίση, και την υποστελέχωση, στάθηκαν ψηλά και κατάφεραν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!»
Τέλος, η Έλενα Βάκα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τους στηρίζει, να τους σέβεται και να νοιάζεται για τον καθένα ξεχωριστά. «Οι πόρτες μου θα είναι πάντα ανοιχτές για εσάς, για ό,τι θελήσετε» τόνισε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/ 
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/ 
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/# 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages