Ζωή Λιβανίου Ζητώ την ψήφο σας ώστε από θέση ευθύνης να διεκδικώ τα καλύτερα για την κοινωνία των πολιτών. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζωή Λιβανίου Ζητώ την ψήφο σας ώστε από θέση ευθύνης να διεκδικώ τα καλύτερα για την κοινωνία των πολιτών.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα, μέρα γιορτής για τη δημοκρατία, για αλλαγές και ανατροπές, για προτάσεις και προσδοκίες, για την πόλη τους πολίτες και τον πολιτισμό. Αύριο είναι στο χέρι του καθενός και της κάθε μιας από εμάς να αλλάξουμε προς το κοινό καλό την πορεία της πόλης μας. Να αμφισβητήσουμε, να λογαριάσουμε, να ονειρευτούμε. Είναι η μέρα που επιλέγουμε ανθρώπους αλλά και θέσεις, φίλους μα και πεπραγμένα, συγγενείς αλλά και στόχους. Η πορεία του κάθε έναν και κάθε μιας από εμάς είναι γνωστή η και άγνωστη πολλές φορές  και αυτό έχει να κάνει με τι θέλουμε και τι ζητάμε από την εκλογή κάποιου/ας. Θέλουμε θέσεις και προτάσεις, θέλουμε αλλαγές σε βασικά και αλλαγές που μας πάνε ένα βήμα πιο ψηλά. Είμαι  εθελόντρια όλα μου τα χρόνια για το καλό της πόλης, είμαι άνθρωπος της προσφοράς και του πάθους για καινοτόμες και με βάση τον άνθρωπο πρωτοβουλίες. Αγαπώ τον πολιτισμό, την οργάνωση, την καθαριότητα, την ποιότητα ζωής, την αλληλεγγύη, την ισότητα σε όλους τους τομείς, τα δικαιώματα και την αξιοκρατία. Δεν πιστεύω πως όποιος/α κατεβαίνουν από όποια θέση στον στίβο της αυτοδιοίκησης δεν θέλει η δεν αγαπάει τον τόπο του. Αντίθετα πιστεύω πως όλοι/ες έχουν λόγο και αγαπάνε τον τόπο. Απλά ως άνθρωποι είμαστε από φύση διαφορετικοί και με άλλη άποψη. Μέσα από την ιστορία και τα θέλω του καθέναν/ μιας  από εμάς που μέχρι σήμερα ζητάμε την ψήφο σας εσείς επιλέγεται τι σας εκπροσωπεί. Στο δικό σας μυαλό και χέρι είναι η απόφαση προς ποια κατεύθυνση θα πορευτεί η πόλη μας. Πιστεύω πως το ψηφοδέλτιο που είμαι εκπροσωπεί μια πολύ μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλες τις ηλικίες, όλα τα μορφωτικά επίπεδα, όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Πιστεύω πως στο ψηφοδέλτιο που είμαι ΑΜΕΣΑ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ έχει ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία των πολιτών και να αλλάξουν ότι χρειάζεται να αλλάξει. Πιστεύω πως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που η πορεία μου ως σήμερα έχει δείξει πως θέλω και μπορώ να δημιουργήσω μια άλλη κουλτούρα στα ζητήματα που αφορούν την μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μας αλλά και την εικόνα της πόλης μας. Είμαι υποψήφια για να δώσω στην πόλη το απόθεμα της ψυχής μου έτσι ώστε να ξεκλειδώσουν όλα τα όμορφα κύτταρα αυτής της μοναδικής πόλης.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι η πόλη δεν είναι το κέντρο της, είναι οι δημοτικές ενότητες με τα παράλια, το εύπορο και εγκαταλειμμένο Ληλάντιο πεδίο, οι διάσπαρτοι αρχαιολογικοί της χώροι και τα μνημεία. Η πόλη είναι οι άνθρωποι που άφησαν ιστορία, είναι οι νέοι που ζητάνε ένα στέκι έξω από το κέντρο, είναι οι αθλητές που ζητούν χώρους άθλησης, είναι ο πολιτισμός που θέλει στέγη!

Αγαπητοί συμπολίτες/ες 
Ζητώ την ψήφο σας  ώστε από θέση ευθύνης να διεκδικώ τα καλύτερα  για την κοινωνία των πολιτών.
Ευχαριστώ για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχομαι να είμαι στο πλευρό σας  όποτε αυτό χρειαστεί.

Με τιμή

Ζωή Λιβανίου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος
Πρώην Βουλευτής

ΑΜΕΣΑ –ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΏΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages