Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, στο Λιμάνι Χαλκίδας και στον Οργανισμό Λιμένων Ν.Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, στο Λιμάνι Χαλκίδας και στον Οργανισμό Λιμένων Ν.Ευβοίας

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στο Λιμάνι Χαλκίδας και στον Οργανισμό Λιμένων Ν.Ευβοίας 

Το Λιμάνι Χαλκίδας και τον ΟΛΝΕ επισκέφθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, εκ νέου υποψήφια και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», Έλενα Βάκα.
Κατά την επίσκεψή της στο Λιμάνι Χαλκίδας η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, όπου και τους  ενημέρωσε για τις θέσεις της για το μέλλον του Λιμανιού. Δεσμεύτηκε ρητά ότι είναι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του εμπορικού λιμανιού της Χαλκίδας: «Όσο είμαι Δήμαρχος δεν θα υπάρξει ιδιωτικό λιμάνι. Ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει σαφή, ξεκάθαρο και παρεμβατικό ρόλο υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του Λιμανιού της Χαλκίδας».
Σχετικά με την μεταφορά του Λιμανιού της Χαλκίδας η Έλενα Βάκα τάχθηκε υπέρ της μεταφοράς του στις εγκαταστάσεις του πρώην Τσιμενταδικού, όπως και το Master Plan του ΟΛΝΕ προβλέπει. «Η μεταφορά του Λιμανιού πρέπει να γίνει με σοβαρό σχεδιασμό. Δεν υπάρχει άλλη ενδεδειγμένη θέση, εκτός αυτής του Τσιμεντάδικου» είπε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Αμέσως μετά η Έλενα Βάκα επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΛΝΕ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, και πρώην συνεργάτες της κατά την περίοδο που είχε διατελέσει Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας.

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/ 
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/ 
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/# 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages