Παπανδρέου Ανδρέας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παπανδρέου Ανδρέας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας

Συντρόφισσες – σύντροφοι
 Στις 8 Οκτώβρη είναι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει σε όλη την Ελλάδα τα δικά του ψηφοδέλτια ή συνεργάζεται με ψηφοδέλτια δημοκρατικά και νίκης.
Στην Περιφέρεια Στερεάς, μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να υποστηρίξει τον Απόστολο Γκλέτσο για Υποψήφιο Περιφερειάρχη,  συμμετέχουμε με καλούς και άξιους συντρόφους και συντρόφισσες με σκοπό να καταφέρουμε να νικήσουμε και να πάρουμε την Περιφέρεια Στερεάς.
Η αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε, να ελέγχουμε, να προτείνουμε και να υλοποιούμε δικά μας οράματα και στόχους.
Σας καλώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΣΤΕΡΕΑ και να στείλετε στο περιφερειακό συμβούλιο τους ανθρώπους που μπορούν και ξέρουν να παλεύουν για το κοινό καλό.
Για εμάς, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ η συμμετοχή είναι καθήκον. Ο εθελοντισμός και η ανιδιοτέλεια είναι τα δικά μας όπλα και με αυτά κατεβαίνουμε και σε αυτόν τον αγώνα.
Ζητώ την ψήφο των συντρόφων /σών ώστε και από αυτή τη θέση της Περιφερειακού συμβούλου να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου και υπόσχομαι πως θα δουλέψω προς το καλό της κοινωνίας, των εργαζομένων στη Περιφέρεια, των κοινωνικών δομών, της   αλληλεγγύης, του σοσιαλισμού, της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΣΤΕΡΕΑ  
με υποψήφιο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ.

Το ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Απόστολος Γκλέτσος μπορείτε να το προμηθευτείτε από το εκλογικό περίπτερο πίσω από τα δικαστήρια στην πλατεία, ή από το εκλογικό κέντρο μας πίσω από Ταχυδρομείο δίπλα στην Ευβοική Γνώμη.
Στηρίξτε τους συντρόφους μας . Καλή δύναμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages