Κλήρωση Europa League - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κλήρωση Europa League

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9) η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΚ καθώς κληρώθηκε σε όμιλο επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ (Άγιαξ, Μαρσέιγ, Μπράιτον). Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στο ίδιο γκρουπ με τις Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ, ενώ από το τέταρτο γκρουπ του έτυχε η άσημη Μπάτσκα Τόπολα (ομάδα που απέκλεισε η Μπράγκα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ).

Τέλος, ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ και θα βρει μπροστά του τις Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

1ος όμιλος
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρισκόταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, ωστόσο του έλαχε δύσκολος αντίπαλος από το τρίτο (Φράιμπουργκ). Έτσι, μαζί με τις Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα (στάθηκε τυχερός εδώ), συνθέτουν τον όμιλο.

2ος όμιλος
Η πλέον άτυχη από τις ελληνικές ομάδες είναι η ΑΕΚ, καθώς κληρώθηκε σε έναν όμιλο-φωτιά ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.  

3ος όμιλος
Στον τρίτο όμιλο έχουμε τον πρωταθλητή Κύπρου, Άρη Λεμεσού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις Μπέτις, Ρέιντζερς και Σπάρτα Πράγας. Δείτε τις αποδόσεις:  

4ος όμιλος
Ενδιαφέρουσα μονομαχία θα έχουμε εδώ μεταξύ της Αταλάντα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μεταξύ των οποίων λογικά θα κριθεί η πρώτη θέση. Άτυχες οι Στουρμ Γκρατς και Ράκοβ, οι οποίες συμπληρώνουν την τετράδα...

5ος όμιλος
«Χαμογέλασε» η κληρωτίδα στη Λίβερπουλ, καθώς «έπεσε» πάνω σε αρκετά βατούς αντιπάλους και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. 

6ος όμιλος
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες από τη Λα Λίγκα και Λιγκ 1. Ο λόγος για τη Βιγιαρεάλ και τη Ρεν, με τη Μακάμπι Χάιφα να συμπληρώνει το γκρουπ.

7ος όμιλος
Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν αναμένεται να συναντήσει πρόβλημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, καθώς μόνο η τσέχικη Σλάβια Πράγας μπορεί να την απειλήσει. Σερβέτ και Σερίφ Τιρασπόλ συνθέτουν το υπόλοιπο γκρουπ. 

8ος όμιλος
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ξεχωρίζει στον τελευταίο όμιλο, με τις «ασπιρίνες» να αντιμετωπίζουν δυο σκανδιναβικές (Μόλντε, Χάκεν) και την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν.

Πηγή : foxbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages