Νίκος Ρόγκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νίκος Ρόγκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα και κατοικώ μόνιμα στο Βασιλικό.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κούτουλα, συνταξιούχο γυμνάστρια και Πρόεδρο της Α.Ε. Ληλαντίου. Έχουμε δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Γιάννη.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, προπονητής ποδοσφαίρου διπλώματος UEFA B και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιά στην περιοχή μας.
Είμαι  Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου  Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας.

Έχω αγωνιστεί επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής στις ομάδες: Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Α.Π.Ε. ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.

Ως προπονητής ξεκίνησα από τα τμήματα υποδομής και την ομάδα νέων της Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ, με ταυτόχρονη ενασχόλησή ως τεχνικός Διευθυντής στις Ακαδημίες του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Εδώ και 20 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στον Άγιο Νικόλαο στο Μπούρτζι και ταυτόχρονα έχω  διατελέσει και προπονητής στις ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Κ20 ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ και Α.Ο.Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.

Η ΣΧΟΛΗ μας όλα αυτά τα χρόνια με τη βοήθεια του κόσμου είναι αρωγός σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες όπως: Ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, τράπεζας αίματος επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, επίσκεψη στο Γηροκομείο Χαλκίδας, Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, επίσκεψη στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας (ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ) στον Μύτικα, διάφορες δωρεές (Σύλλογο Πίστη ,Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας κλπ).

Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ.

«Αγαπώ τον τόπο μου όπως τον αγαπάτε και εσείς.
Με μόνο κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μου και την προσφορά μου σε αυτόν, πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»-ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ.
Θεωρώ χρέος της κοινωνίας να υποστηρίζει ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση ώστε να ζουν αξιοπρεπώς.

Με πλήρη συνείδηση και απόλυτη πεποίθηση, ότι μπορώ να προσφέρω, ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας και διεκδικώ την ψήφο σας για Δημοτικός Σύμβουλος για να μπορέσω να προσφέρω σε έναν τόπο όπως όλοι τον θέλουμε.

Σας ευχαριστώ από Καρδιάς για τη Στήριξή σας εκ των προτέρων.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages