Αυθαίρετες κατασκευές στη βίλλα του υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Σπύρου, διαπίστωσε η Κτηματική Υπηρεσία. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αυθαίρετες κατασκευές στη βίλλα του υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Σπύρου, διαπίστωσε η Κτηματική Υπηρεσία.

Πριν από λίγες ημέρες διενεργήθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία Χαλκίδας αυτοψία και συντάχτηκε σχετική έκθεση, στην οποία διαπιστώθηκαν παράνομες αυθαίρετες κατασκευές, εντός αιγιαλού, χωρίς εγκρίσεις και άδειες, στη βίλλα «Γλαύκος» του Γεωργίου Σπύρου, υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, που έχει κατασκευάσει στην παραλία Λεχωνίκι Λουκισίων Δ.Ε. Ανθηδώνας. 

Από την αυτοψία η οποία κοινοποιήθηκε στο Α.Τ. Χαλκίδας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και στην ΥΔΟΜ του Δήμου Χαλκιδέων, προέκυψε ότι ο Γεώργιος Σπύρου, έχει κατασκευάσει στη βίλλα του, μέσα στον αιγιαλό, αυθαίρετα, προβλήτες μέσα στη θάλασσα, τσιμεντοστρωμένη ακτή, ράμπα, δρόμο-τοιχίο-μονοπάτι, σκάλα, ομπρέλες, τεχνητή προσάμμωση, συνολικού εμβαδού 423.35 τ.μ..

Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που επιδιώκει να γίνει Δήμαρχος Χαλκιδέων, να είναι ο ίδιος καταπατητής της Δημόσιας Περιουσίας, μη σεβόμενος τους νόμους και το φυσικό περιβάλλον; Προφανώς η γαλάζια οικονομία, η οποία εξαγγέλλει, έχει αυτή τη φιλοσοφία, την οποία ο ίδιος πρώτος για προσωπικό όφελος και για την αναψυχή του, εφαρμόζει και διδάσκει.

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/ 
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/ 
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/# 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages