Στην παιδική θεατρική παράσταση του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην παιδική θεατρική παράσταση του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην παιδική θεατρική παράσταση «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» με την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη, που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Κάρμεν Ρουγγέρη, γιατί εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου εμπράκτως και στα μέλη του Συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
«Είμαστε πάντα δίπλα στον Σύλλογο. Τα μέλη του Συλλόγου και τα παιδιά των Special Olympics είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο και επειδή οι συνθήκες που διανύουμε είναι δύσκολες, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, από τη Δευτέρα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν από πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Όσοι θέλετε να φέρετε ότι μπορείτε, για να τα μεταφέρουμε στους ανθρώπους αυτούς που έχουν ανάγκη.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων. 
Η Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Ειρήνη Μερτζιάνη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη Δήμαρχο, για τη διαχρονική και διαρκή στήριξή της στον Σύλλογο, καθώς και για τη βοήθεια στην παραχώρηση χώρου στέγασής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages