Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. 

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν: 

Λιαγκάκης Λοΐζος
     
Ο Λοΐζος Λιαγκάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Μαριλένα Σκόρπου. Έχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρώντας δικηγορικά γραφεία στην Χαλκίδα και στο Δήλεσι. 
«Με λογισμό και με όνειρο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα Δήμο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των δημοτών. Με καινοτόμο πνεύμα και δημιουργικότητα θα υπηρετήσουμε το δημότη προκειμένου να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα  του και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του. Θέλουμε Άμεσα Νέο Ξεκίνημα για έναν σύγχρονο και βιώσιμο Δήμο, με κοινωνική μέριμνα, εξωστρέφεια και πολιτιστικό αποτύπωμα. Εδώ που ζούμε το σήμερα και ονειρευόμαστε το αύριο».   

Δαμιανού Καλλιόπη (Πόπη)
 
Η Καλλιόπη Δαμιανού είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Είναι παντρεμένη με τον χειρουργό οδοντίατρο Λεβέντη Κώστα και έχουνε αποκτήσει  δύο παιδιά ηλικίας 5 και 6,5 χρονών αντίστοιχα. Εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου. Ως κύριο μέλημα της την προσφορά στον συνάνθρωπο, θεωρεί υποχρέωση της την συμμετοχή της στον συνδυασμό Άμεσα-Νέο Ξεκίνημα,  ώστε μέσα από αυτό το βήμα να καταφέρει να βοηθήσει να γίνει  μια εποικοδομητική αλλαγή σε αυτήν την πόλη που θα έχει ως κύρια προτεραιότητα τον πολίτη.

Αποστόλου – Υφαντή Ελένη
   
Η Ελένη Αποστόλου - Υφαντή είναι Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Υπαλλήλων Γραφείου Νομού Ευβοίας. Συνδικαλίζεται στο χώρο εργασίας της για 22 συναπτά έτη και έχει τελειώσει το 2007 την ακαδημία της ΓΣΕΕ. Η Ελένη επίσης είναι Πρέσβειρα και Εκπρόσωπος στην Εύβοια του φορέα ΕΞελίσσω και έχει την ευθύνη στο Φορέα για τα θέματα: Γυναίκα και Εργασιακά Δικαιώματα / Ισότητα στο χώρο εργασίας / Σεξουαλική παρενόχληση και bullying στο εργασιακό περιβάλλον.  Είναι Παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αποστόλου και μητέρα δύο αγοριών του Χρήστου και του Αντώνη. Ασχολείται και η ίδια  με την δημοσιογραφία, καθώς έχει αναλάβει την αρχισυνταξία στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΙ” στους 96,5 fm, το σταθμό των εργαζομένων και στο eviachannel.gr, προβάλλοντας κοινωνικά και εργατικά θέματα. Έχει σπουδάσει  ελεύθερο σχέδιο και ασχολείται με την αγιογραφία. Πιστεύω της είναι ότι με αγώνες, προσπάθεια, εργατικότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε σε αυτό που ονειρευόμαστε. Το  δικό της όνειρο είναι η Χαλκίδα να γίνει η όμορφη πόλη που αξίζει στους δημότες της.

Κωνσταντόπουλος Βασίλης 
  
Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος διαμένει μόνιμα στην Παραλία Αυλίδας. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτροτεχνίτης και διαθέτει πιστοποίηση και άδεια παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Έχει εργαστεί στη ΔΕΗ, στο ΣΕΛΜΑΝ και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος φύλαξης επιχειρήσεων και κτιριακών συγκροτημάτων. Όραμα του είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του τόπου μας και των δημοτών όλων των περιοχών μας.

Κρόκος Γιώργος 
Ο Γιώργος Κρόκος γεννήθηκε και ζει στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Σερρών. Εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων και ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας μελισσοκομική μονάδα διακοσίων κυψελών. Επίσης, διατηρεί εταιρεία εισαγωγής super premium τροφών για κατοικίδια. Τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, τον αθλητισμό και την ιστιοπλοΐα. Παρακολουθώντας διάφορα μοντέλα λειτουργίας λόγω διαμονής του, κυρίως σε προηγμένες χώρες της βόρειας Ευρώπης, πιστεύει πως υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με τα κατάλληλα έργα υποδομών στο Δήμο μας. Επίσης, η βαριά βιομηχανία του τουρισμού θα πρέπει να είναι ο κύριος στόχος, γιατί και εκεί πιστεύει  υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Κεραμάρη Χριστίνα  
Η Χριστίνα Κεραμάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυλίδα. Σπούδασε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Έζησε αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε σε διαφημιστικές εταιρίες καθώς δημιούργησε και τη δική της. Πριν επιστρέψει στη Χαλκίδα , που είναι πλέον ο τόπος διαμονής της, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εκπαίδευσης στο Καρπενήσι. Είναι παντρεμένη με τον ελεύθερο επαγγελματία Παναγιώτη Σκλαπάνης και έχουνε αποκτήσει 1 κόρη, τη Σοφία. Στόχος της συμμετοχής της στις εκλογές είναι να συμβάλλει και εκείνη σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο της που τόσο αγαπά.

Παϊσίου Γεωργία
 
Η Γεωργία  Παϊσίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και τα τελευταία 3 χρόνια μένει στα Φύλλα Χαλκίδας. Είναι μητέρα ενός γιου 22 ετών. Είναι απόφοιτη της σχολής Didacta με κατεύθυνση Λογιστικής και εργαζόταν για πολλά χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος. Δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό τομέα της Χαλκίδας μέσα από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο « Τ’ αλωνάκι » και τον περιβαλλοντικό - πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρίου -Φύλλων. Επίσης έχει εργαστεί στις κατασκηνώσεις απόδημου Ελληνισμού και έχει υπάρξει εθελόντρια στο Σύλλογο Παραπληγικών. Ο εθελοντισμός για εκείνη είναι στάση ζωής. Μετά από πρόταση που της έγινε από το Γιώργο Σπύρου δέχτηκε με χαρά να είναι μέλος του συνδυασμού του, με κύριο μέλημα της την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Χαλκίδας.

Κατσαρή Ευαγγελία 
 
Η Ευαγγελία Κατσαρή γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στο Αφράτι Χαλκίδας. Είναι μητέρα τριών παιδιών, ενός γιου 25 ετών και δυο κοριτσιών ηλικίας 20 και 18 αντίστοιχα. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.  Μένοντας σε ένα χωριό τόσο κοντά στη Χαλκίδα που όμως φαντάζει να είναι τόσο μακριά λόγω της εγκατάλειψης των προηγούμενων δημοτικών αρχών, αποφάσισε να αποκτήσει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, με την ελπίδα να αλλάξει άμεσα η κατάσταση για μια καλύτερη  ποιότητα ζωής όλων μας.

Μπακρής Κωνσταντίνος   
Ο Κωνσταντίνος Μπακρής γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι 39 ετών  και παντρεμένος με την Μαρία Χατζησταύρου. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής. Ως άτομο με αναπηρία η συμμετοχή του ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές έχει ως βασικό σκοπό να αγωνιστεί μέσα από τη Δημοτική Κίνηση «ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του Γιώργου Σπύρου, ώστε να επιλυθούν βασικά προβλήματα που βιώνουν σήμερα  πολλά άλλα άτομα που έχουν αναπηρία, καταπολεμώντας τον κοινωνικό αποκλεισμό τους και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους στη πόλη.

Τσάλλα Γεωργία   
Η Γεωργία Τσάλλα γεννήθηκε και ζει στα Φύλλα. Είναι μητέρα μιας κόρης, της Μιμίκας Δράκου. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής σχολής Αθηνών. Έχει  παρακολουθήσει σεμινάρια για την αξιοποίηση & ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και σε δρώμενα του χωριού της. Είναι εκλεγμένη σύμβουλος από το 2019 και αντιπρόεδρος της κοινότητας. Συμμετέχει στο συνδυασμό του κύριου Γιώργου Σπύρου, γιατί πιστεύει ότι είναι ανάγκη να μετουσιώσουμε το θυμό και την αγανάκτηση που δίκαια αισθανόμαστε σε μια νέα αντίληψη, κουλτούρα και χάραξη μιας νέας πορείας Άμεσα με «λογισμό και όνειρο» για εμάς και τα παιδιά μας, για τον τόπο που ζούμε.

Σπύρου Φανή 
  
Η Φανή Σπύρου κατάγεται από το Σχηματάρι, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Χαλκίδα μόνιμα. Εργάζεται ως μεσίτρια. Έχει τελειώσει Δημόσιες σχέσεις και Επικοινωνία στο Metropolitan κολλέγιο Αθηνών. Θεωρεί πως ήρθε ο καιρός να αγωνιστούμε σαν μια Παρέα, σαν Ομάδα ώστε να συμβάλλουμε  όλοι μαζί  για ένα καλύτερο Δήμο. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Γιώργο Σπύρου συμμετέχοντας στην ανεξάρτητη αυτή παρέα που ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ θα φέρει την αλλαγή στα δρώμενα του Δήμου, ώστε ο όμορφος Δήμος Χαλκιδέων, να επανέλθει εκεί που του αρμόζει  και να αποκτήσει την χαμένη αίγλη του. 

Στόγλης Οδυσσέας 
   
Ο Οδυσσέας Στόγλης κατάγεται από το Βαθύ Αυλίδας όπου και μένει μόνιμα με την σύζυγο του Τζένη Γκαγκατσάκη και τις κόρες τους, την Έφη φοιτήτρια Οικονομικών στο Πάντειο και τη Λυδία μαθήτρια της Β’ λυκείου. Έχει τελειώσει τεχνικό λύκειο με κατεύθυνση Μηχανολόγος και τεχνική σχολή με κατεύθυνση Ηλεκτροσυγκολλητής. Τα τελευταία 26 χρόνια εργάζεται ως τεχνικός στην Ε.Α.Β και ασχολείται με την καλλιέργεια αμπελιών, αμυγδάλων και ελιών. Αποφάσισε να σταθεί δίπλα στον Γιώργο Σπύρου και να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, γιατί πιστεύει στο όραμα του και στο πρόγραμμα αλλαγής, που έχει στο κέντρο του τον πολίτη. 

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages