Στην έκθεση για τα 100 χρόνια του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην έκθεση για τα 100 χρόνια του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στα Εγκαίνια της Έκθεσης, με φωτογραφίες και αντικείμενα, του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», που πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια και για όλα όσα προσφέρουν στον Δήμο Χαλκιδέων. «Χρόνια πολλά στον Σύλλογο, εύχομαι να συνεχίζετε το πολύ σημαντικό έργο σας και να μας κάνετε υπερήφανους, γιατί είστε απόγονοι όλων εκείνων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νεότερη Ελλάδα, της Πελοποννήσου που ταυτίζεται με την νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Ο Σύλλογος σας αποτελείται από πολύ άξια μέλη και εύχομαι να είστε πάντα καλά και να προοδεύετε κάθε μέρα.», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Μετά τον Αγιασμό της Έκθεσης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, την κορδέλα των Εγκαινίων έκοψαν ο Σεβασμιώτατος, η Βουλευτής Ν. Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages