Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. 

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν: 

Νιδριώτου Λιάνα – Στέλλα   
   
Η Λιάνα - Στέλλα Νιδριώτου γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Τελείωσε το 9ο Δημοτικό στον Καράμπαμπα, συνέχισε στο Γυμνάσιο μέχρι που έφυγε από την Ελλάδα τελειώνοντας την Ε’ Τάξη Γυμνασίου (Πρακτικό) και πήγε στις Η.Π.Α με υποτροφία, όπου αποφοίτησε από Αμερικανικό Καθολικό Γυμνάσιο στο Mason City, IA, H.Π.Α. Είναι απόφοιτη του University of Sydney, BBA (Βbusiness Administration). 
Έχει διατελέσει Γραμματέας της G.O.Y.A (Greek Orthodox Youth of America) και έλαβε μέρος σε Συνέδρια στο Duluth, Minnesota, H.Π.Α. 
Υπηρέτησε 2 χρόνια στο Υπουργείο Οικ/κών (Κληροδότημα Ζάππα). Έχει εργαστεί ως συμβολαιογράφος (Notary Public), Illinois, US, τ.υπάλληλος ΥΠΕΞ και υπηρέτησε σε διπλωματικές Αρχές Εξωτερικού: Γ. Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ Αυστραλίας, Ελληνική Πρεσβεία Κάιρο Αιγύπτου, Γεν. Προξενείο Βανκούβερ Καναδά, Κεντρική Υπηρεσία ΥΠΕΞ , Γεν. Προξενείο Σικάγο , Γεν. Προξενείο Τάμπα Φλώριντα ΗΠΑ , ΜΑ ΟΗΕ Νέα Υόρκη. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. 
Είναι μητέρα 2 παιδιών του Ανδρέα (πιλότος) και της Μαίριλυν (Στέλεχος Ναυτιλιακής). Επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και θέλει να βοηθήσει τον τόπο της, με εμπειρίες και γνώσεις από τις μεταθέσεις της στον κόσμο. ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για ένα καλύτερο δήμο για μας και τα παιδιά μας.   

Παλόγου Λίτσα
Η Λίτσα Παλόγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό  Χαλκίδας. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει  διατελέσει μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.  Ως δραστήριος άνθρωπος και ενεργός πολίτης  νοιάζεται για το καλό του τόπου της, στον οποίο θα ήθελε να συμβάλει ουσιαστικά μέσα από τη συμμετοχή της σε μια παράταξη  με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Τόγκος Νίκος 
Ο Νίκος Τόγκος γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μένει στην Έξω Παναγίτσα. Η μητέρα του είναι η Νιτσοπούλου Ζεμπουλιά, πρώην Τραπεζικός της Ιονικής & Λαϊκής Τράπεζας στο κατάστημα Χαλκίδας και έχει άλλα 3 αδέρφια. Υπηρέτησε ως  Έφεδρος Αξιωματικός. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς και  πρώην αθλητής στίβου του Γ.Σ Νεάπολης Χαλκίδας. Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, επιθυμεί να βοηθήσει στην επίλυση των κακώς γενομένων στην πόλη μας, καθώς και στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Αθλητισμού στο Δήμο μας  γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages