Ο " Ερωτόκριτος " του Δημήτρη Μαραμή Παρουσιάστηκε με Πολύ Μεγάλη Επιτυχία στους Κήπους Αλιάρτου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο " Ερωτόκριτος " του Δημήτρη Μαραμή Παρουσιάστηκε με Πολύ Μεγάλη Επιτυχία στους Κήπους Αλιάρτου

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 
ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Ο Ε Ρ Ω Τ Ο Κ Ρ Ι Τ Ο Σ 
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ

Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή καθήλωσε και μάγεψε το κοινό που κατέκλυσε τους ΚΗΠΟΥΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ το Σάββατο βράδυ στις 22 Ιουλίου. Το μουσικό δρώμενο διοργάνωσε αποκλειστικά ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων με τη θερμή στήριξη του Δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και την ευγενική συνδρομή των Συλλόγου Γυναικών κι Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου.
Το εκπληκτικά φωτισμένο, φυσικό σκηνικό των Κήπων Αλιάρτου αξιοποιήθηκε δραματουργικά, σε μία εικαστική, σκηνική σύλληψη μαζί με τη διαχρονική, σύγχρονη μουσική που συνέθεσε ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής, με στοιχεία από τζαζ και μπλουζ κλίμακες ζυμωμένα με τους παραδοσιακούς δρόμους. Το κοινό βίωσε την αθάνατη, αναγεννησιακή, ποιητική μυθιστορία του Βιτσέντζου Κορνάρου, την ιστορία του απόλυτου έρωτα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας μέσα από συγκλονιστικές ερμηνείες, μουσικές και εικόνες.

Σύλληψη-Σύνθεση: Δημήτρης Μαραμής, Ερμηνείες: Θοδωρής Βουτσικάκης (Ερωτόκριτος), Ελένη Δημοπούλου (Αρετούσα), Μέλα Γεροφώτη (Νένα), Νίκος Κύρτσος (Πολύδωρος & Ρήγας), Κρουστά: Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Φωτισμοί: Νίκος Συρίγος, Ήχος: Γιώργος Αλειφέρης, Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός, Παραγωγή: Prospero.
Διοργάνωση Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων.

Το δρώμενο ήταν αφιερωμένο στην μικρή Αλεξία και στον αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages