7ο bio mechanical festival - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι Φίλοι και φίλες του Θ.Χ Αγαπητά μέλη
Συμπληρώνουμε φέτος 12 χρόνια σε αυτόν εδώ το χώρο. Έναν τόπο ιστορικό, μυθικό, στο ανενεργό Λατομείο του ιδρώτα των ανθρώπων της εργασίας, πλάι στον αρχαιολογικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Το 7ο bio-mechanical festival είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι και το πείσμα , η θέληση, η αγωνία στο να πετύχει. Το στοίχημα κάθε χρονιάς είναι να καταφέρουμε να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε αυτό που τα τελευταία χρόνια έγινε θεσμός. Τα μικρά βήματα γίνανε άλμα και το σκάμμα όλο και μακραίνει.
Κάθε φορά αναρωτιόμαστε αν θα αντέξει, αν θα τα καταφέρουμε.
Κυρίαρχος ο ρόλος των ανθρώπων που σχεδιάζουν και υλοποιούν, κυρίαρχη η παρουσία των εθελοντών, τεράστια η προσφορά των χορηγών και φυσικά δίχως τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ.

Το 7ο bio-mechanical festival τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ (Υπουργείου Πολιτισμού) και επιχορηγείται από αυτό.

Συνοδοιπόροι και συνδιοργανωτές είναι: Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Βαθέος Αυλίδος, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (περιφερειακή ενότητα Εύβοιας), ο ΟΠΑΣΤΕ, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ο ΟΛΝΕ, το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Αγαπητοί φίλοι θεατές
Για 24 ημέρες στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος θα χτυπά ο πολιτισμός της πόλης και της περιφέρειας.

Στο εμβληματικό Κόκκινο Σπίτι οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσουν τροφή για γνώση και πληροφορία, οι κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες θα μας ταξιδέψουν σε έναν δικό τους μοναδικό κόσμο, θα τραγουδήσουμε κάτω απ το φεγγάρι τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα με την μοναδική φωνή του Χρήστου υπό τους ήχους της κιθάρας του Μάργαρη, θα ταξιδέψουμε στα μονοπάτια του Θάνου με την φωνή της Ρίτας, θα έρθει η Χριστίνα να μας γυρίσει πίσω στη "δικιά μας" Σωτηρία.

Μπορεί να βάλουμε το «Γούνινο παλτό» καλοκαιριάτικα, αλλά θα μας δροσίσουν οι φωνές της χορωδίας του Θεάτρου Χαλκίδας.

Αν συγκινηθούμε με τον μονόλογο «Αθηνά Παναγούλη, Επιτάφιος» για τον Αλέκο Παναγούλη με την εξαιρετική Μάνια, σας υποσχόμαστε δάκρυα γέλιου με τη «Μήδεια» του Μποστ, του Θεάτρου Χαλκίδας.

Είναι τόσα κι άλλα τόσα αυτά που θα δείτε στο 7ο bio-mechanical festival για αυτό σας καλούμε να είστε εκεί και σας περιμένουμε και την επόμενη χρονιά. Αν ...

Για το Δ.Σ Η πρόεδρος Ζωή Λιβανίου 

ProgrammaA4oloLOW by Vagelis Moutoupas on Scribd



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages