Ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας για τον εκλιπόντα Εμμανουήλ Μπεχράκη. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας για τον εκλιπόντα Εμμανουήλ Μπεχράκη.

Την    11/6/2023 απεβίωσε ο ιδρυτικός μας Πρόεδρος καθηγητής οφθαλμίατρος Εμμανουήλ Μπεχράκης.

Στον εκλιπόντα οφείλουμε την αναγέννηση του ροταριανού ομίλου ΧΑΛΚΙΔΑ, ο οποίος με την συνεχή παρουσία του επί πολλά χρόνια σε όλες τις συνεστιάσεις, εκδηλώσεις κλπ. δραστηριότητες  του Ομίλου, με την συμπαράσταση της συζύγου του Χριστίνας, μας καθοδήγησε προσφέροντας γενναιόδωρα την ανεκτίμητη και πλούσια πείρα και γνώση του  ως ροταριανός, επιστήμων, ακαδημαϊκός διδάσκαλος,  φιλοσοφημένος Άνθρωπος, να αναπτύξουμε τον Όμιλό μας υπηρετώντας την κοινωνία και να ενδυναμώσουμε την ροταριανή συναδέλφωση στη βάση των ροταριανών αρχών.

Η απουσία του θα είναι δυσαναπλήρωτη για όλους  ευτύχησαν να τον γνωρίσουν και να επωφεληθούν της ανεπιφύλακτα προσφερόμενης  σοφίας του αλλά και όλη την ροταριανή οικογένεια την επιστημονική κοινότητα και την Κοινωνία.

Στην οικογένειά του και στους οικείους του  εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στον σημαντικό εκλιπόντα τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, αποφασίσθηκε η ενίσχυση της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ στα Σπάτα.

                              Ο πρόεδρος                                                            Ο γραμματέας 
                             Σ. Μπεχράκης                                                      Χρ. Χριστοφόρου  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages