Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

 
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη  28 Μαΐου 2023  και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Πρακτικού συνεδρίασης Επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας Φυσικού Αερίου για τις ανάγκες του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.  με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά βάση τιμής για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου Χαλκίδος , Προϋπολογισμού 184.400,00Ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΘΕΜΑ 2ο : Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας για την «αντικατάσταση συνθετικού τάπητα γηπέδου στην θέση “Νομαρχιακά” Δ.Κ. Νέας Αρτάκης»

ΘΕΜΑ 3ο : Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας για την «προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Ν. Αρτάκης»

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση όρων διακήρυξης για πρόσληψη προσωπικού δεκαεννέα (19)  ατόμων  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία  για τις καλλιτεχνικές δομές του ΔΟΑΠΠΕΧ 

ΘΕΜΑ 5ο : Εκποίηση Αχρήστου Υλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages