Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Με επισκέψεις στο Γ. Νοσοκομείο Χαλκίδας, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και στο ΕΚΑΒ Εύβοιας «έκλεισε» τον προεκλογικό του αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας, θέλοντας με τον συμβολικό αυτό τρόπο να υπογραμμίσει την προτεραιότητα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο αγαθό της Δημόσιας Υγείας.  

Κλιμάκιο της ΝΕ συνοδευόμενο από τον Κώστα Ζαχαριάδη τομεάρχη Εσωτερικών και μέλος της ΠΓ, τις υποψήφιες βουλεύτριες Ζ. Λιβανίου και Θ. Ακριώτου καθώς και τον υπ. Δήμαρχο και πρ. Διοικητή του ΓΝ Χαλκίδας Π. Τζαφέρο συνομίλησε με τους Ιατρούς, εργαζόμενους και τους αγανακτισμένους επισκέπτες / ασθενείς των μονάδων Υγείας για τα τεράστια καθημερινά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. 
Στη σκιά των δηλώσεων Πνευματικού για διαλογή ασθενών με βάση το κόστος θεραπείας, στη σκιά της ακραίας υποστελέχωσης και των fake news για 10.000 προσλήψεις που στ’ αλήθεια είναι απλώς αντικατάσταση των αποχωρησάντων για συνταξιοδότηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί τους ψηφοφόρους της 25ης Μάη να επιλέξουν το κόμμα που προτεραιότητα του είναι η Δημόσια Υγεία για όλους ανεξαιρέτως. Που ακόμα και σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες 2.500. 000 ανασφάλιστοι απέκτησαν υγειονομική περίθαλψη, που προσέλαβε διασώστες στο ΕΚΑΒ, που αναβάθμισε τα Νοσοκομεία και δημιούργησε τις ΤΟΜΥ και τόσα άλλα προς το συμφέρον της κοινωνίας. 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages