Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Επιμελητηρίου Εύβοιας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Επιμελητηρίου Εύβοιας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Επιμελητηρίου Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, στις οποίες η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κι ευχήθηκε το Επιμελητήριο Εύβοιας να συνεχίζει επιτυχημένα να προάγει τα συμφέροντα όλων των επαγγελματιών του Νομού. «Ένα Επιμελητήριο που έχει αναδείξει πολύ σπουδαίες διοικήσεις, που δεν έφθινε ποτέ στην πορεία του κι ακόμα και υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες, κατά καιρούς, στέκεται πολύ δυναμικά. 
Όλοι οι φορείς έχουμε κάποιους κοινούς σκοπούς, όπως η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η ανάπτυξη του τόπου, η οποία συνδέεται και με την οικονομική ανάπτυξη. 
Σε αυτό το πλαίσιο, απαιτείται σύμπραξη όλων μας, την οποία κι έχουμε, όπως και η πρόσφατη συνεργασία που έχουμε με το Επιμελητήριο για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας προβολής της επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Χαλκιδέων, η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Στην πλατφόρμα αυτή θα καταγράφουν όλες οι επιχειρήσεις της Εύβοιας και μέσω της οποίας, οι επιχειρηματίες θα βρίσκουν ψηφιακά εργαλεία προώθησης και θα ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτόμες λύσεις.» δήλωσε σχετικά και ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος του έτους η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη.
Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για τις πετυχημένες εορταστικές εκδηλώσεις και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Πάνος Λώλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages