Το κοτσάνι της μπανάνας είναι αυτό στο οποίο βασιζόμαστε όλοι για να την ξεφλουδίσουμε, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι τόσα χρόνια αυτός είναι ο λάθος τρόπος.
Γιατί; Αν το καλοσκεφτείτε, το κοτσάνι της κοινής μπανάνας είναι το πιο σκληρό μέρος του φρούτου , αφού είναι αυτό με το οποίο συνδέεται με την μπανανιά.
Το να προσπαθούμε, λοιπόν, να ξεφλουδίσουμε την μπανάνα μας από εκεί είναι πιο δύσκολο από οποιοδήποτε άλλο σημείο της.
Ποιος είναι, όμως, ο καλύτερος τρόπος να την ξεφλουδίσουμε; Ανάποδα από το σημείο που το κάναμε τόσα χρόνια!
Δοκιμάζοντας να την ξεφλουδίσετε από την άλλη άκρη της, θα δείτε ότι ανοίγει πολύ πιο εύκολα, χωρίς καμία δυσκολία, όπως συχνά συμβαίνει με το κοτσάνι, στο οποίο, όμως, δεν δίναμε σημασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου